H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

€ 189,00 € 169,00

Bespaar 11% (-€ 20,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

  • 42mm deep dish velg. Het diepe gedeelte creëert sterkte, aerodynamica en duurzaamheid.
  • De triangel vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg, zonder stess punten in de zijwand.
  • De eenvoudige profielvorm zorgt dat de velg licht van gewicht is.
  • G609 Aluminium Alloy is 30% sterker dan de 6061 Aluminium Alloy gebruikt in de standaard velg fabricage.
  • Met gefreesd remoppervlak.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht velg: 615 gr.
  • Joint: Welded.

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig wiel voor je vaste versnelling-fiets, kijk dan niet verder dan het H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel – Zwart. Dit wiel is ontworpen met een diepe velg om de sterkte en duurzaamheid te verbeteren, terwijl het ook een aerodynamisch voordeel biedt. De triangelvorm van de velg verbetert de laterale stijfheid zonder stresspunten te creëren in de zijwand, waardoor je een soepele en stabiele rit krijgt.

Dankzij het eenvoudige profielontwerp is de H plus Son SL42 Fixed Gear velg licht van gewicht en zorgt het voor een snelle acceleratie en gemakkelijk manoeuvreren. Het hoogwaardige aluminium dat wordt gebruikt bij de productie van de velg is 30% sterker dan de standaard 6061 Aluminium Alloy die gewoonlijk wordt gebruikt bij de meeste velgen. Dit betekent dat het wiel robuust genoeg is om elke uitdaging op de weg aan te kunnen en de tand des tijds te doorstaan.

Tot slot is het H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel – Zwart voorzien van een gefreesd remoppervlak, wat betekent dat je een nauwkeurige remrespons kunt verwachten wanneer je op de rem trapt. Met een gewicht van slechts 615 gram is dit wiel een must-have voor iedereen die serieus wil zijn over zijn fietsprestaties.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die H plus Son SL42 Fixed Gear Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten