H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Rood

€ 185,00 € 155,00

Bespaar 16% (-€ 30,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Rood

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht velg: 615 gr.
  • Verbinding: Gelast.
  • Kan niet gebruikt worden met velgremmen.
  • Sealed hub.

Omschrijving

H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel Rood is een perfect wiel voor degenen die op zoek zijn naar een geweldige kwaliteit ervaring tijdens het fietsen. Dit wiel is ideaal voor fixie-fietsen. Het heeft een afmeting van 12-622 en is compatibel met 700c banden, wat betekent dat je overal kunt rijden en altijd soepel kunt rijden.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit wiel is het gelaste verbinding die zorgt voor extra sterkte en duurzaamheid. Het gewicht van het velg is slechts 615 gram, wat dit wiel een van de lichtste opties maakt die beschikbaar zijn op de markt. Dit is vooral belangrijk voor degenen die lange afstanden fietsen of wedstrijden rijden.

Een nadeel van dit wiel is dat het niet compatibel is met velgremmen, maar dit is niet van belang voor degenen die fixie-rijders zijn. Bovendien heeft het een afgesloten hub die zorgt voor een soepelere rit en minder onderhoud.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten