H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zilver

€ 185,00 € 164,95

Bespaar 11% (-€ 20,05)

4-5 Werkdagen

Specificaties H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zilver

  • 25mm deep dish velg. De diepte creëert kracht , aerodynamica en duurzaamheid.
  • Zonder drukpunten in de remrand, de uniforme 3hoeks vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg.
  • De eenvoudige profielvorm bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging.
  • G609 Aluminium Alloy wat 30% sterker is dan 6061 Aluminium Alloy gebruikt bij standaard velgen.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: Gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht Velg: 450 gr.
  • Sealed Hub.

Omschrijving

De H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel in Zilver is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, aerodynamica en duurzaamheid. De velg heeft een diepte van 25 mm, wat bijdraagt aan de stevigheid van de velg en de aerodynamica verbetert. Bovendien is de uniforme 3-hoeksvorm van de velg ontworpen om drukpunten op de remrand te verminderen en de laterale stijfheid van de velg te verbeteren.

De eenvoudige profielvorm van de H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel bespaart ook gewicht, terwijl de G609 Aluminium Alloy velg 30% sterker is dan de standaard 6061 Aluminium Alloy velgen. De velg heeft een machinale remrand en is gelast om de duurzaamheid te verhogen.

Andere kenmerken van de H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel zijn de 12-622 (700c) velgmaat, een gewicht van 450 gram en de verzegelde hub. Dit maakt het wiel ideaal voor gebruik op vaste en singlespeed-fietsen. Als je op zoek bent naar een duurzaam, stijlvol en betrouwbaar wiel, dan is de H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel een uitstekende keuze.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten