H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Zwart

€ 185,00 € 164,95

Bespaar 11% (-€ 20,05)

6-7 Werkdagen

Specificaties H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Zwart

  • 25mm deep dish velg. De diepte creëert kracht , aerodynamica en duurzaamheid.
  • Zonder drukpunten in de remrand, de uniforme 3hoeks vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg.
  • De eenvoudige profielvorm bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging.
  • G609 Aluminium Alloy wat 30% sterker is dan 6061 Aluminium Alloy gebruikt bij standaard velgen.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: gelast.
  • 23-622 (700c).
  • Gewicht Velg: 450 gr.
  • Sealed BLB Track Hub (fixed/fixed, fixed/free of free/free).

Omschrijving

De H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel in Zwart is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een wiel met kracht, aerodynamica en duurzaamheid. De velg heeft een diepte van 25mm, wat helpt bij het creëren van kracht en het verbeteren van de aerodynamica. Dit zorgt voor snellere ritten en betere prestaties, vooral op vlakke wegen.

Een ander kenmerk van de H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel is de uniforme 3hoeks vorm zonder drukpunten in de remrand. Dit zorgt voor een verbeterde laterale stijfheid van de velg. Bovendien heeft de velg een eenvoudige profielvorm die gewicht bespaart door de afstand voor spaakbevestiging.

De velg is gemaakt van G609 Aluminium Alloy, wat 30% sterker is dan het 6061 Aluminium Alloy dat vaak wordt gebruikt voor standaard velgen. De machinale remrand zorgt voor betrouwbare remprestaties. Het achterwiel heeft een gewicht van 450 gr en komt met een sealed BLB Track Hub beschikbaar in de fixed/fixed, fixed/free of free/free variant.

Kortom, de H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel is een top keuze voor elke fietser die op zoek is naar een wiel dat krachtig, aerodynamisch, duurzaam en licht is. Het is perfect voor fixed gear rijders of voor iedereen die gewoon een uitstekende achterwiel zoekt.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten