H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs

€ 200,00 € 179,95

Bespaar 10% (-€ 20,05)

5-6 Werkdagen

Specificaties H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs

  • 25mm deep dish velg. De diepte creëert kracht , aerodynamica en duurzaamheid.
  • Zonder drukpunten in de remrand, de uniforme 3hoeks vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg.
  • De eenvoudige profielvorm bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging.
  • G609 Aluminium Alloy wat 30% sterker is dan 6061 Aluminium Alloy gebruikt bij standaard velgen.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: Gelast.
  • 23-622 (700c).
  • Gewicht Velg: 450 gr.
  • Afgedichte Flip-Flop naaf (Fixed Gear / Single Speed).

Omschrijving

H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel Grijs is een hoogwaardige velg ontworpen voor veeleisende fietsers. Het diepteontwerp van 25 mm verbetert de krachtoverdracht, aerodynamica en duurzaamheid. De uniforme 3-hoeks vorm zorgt voor een verbeterde laterale stijfheid van de velg zonder drukpunten in de remrand.

De eenvoudige profielvorm van de velg bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging. De G609 Aluminium Alloy, die in deze velgen wordt gebruikt, is 30% sterker dan de standaard 6061 Aluminium Alloy die in de meeste velgen wordt gebruikt. Dit zorgt voor extra ondersteuning en stabiliteit bij de stevigste ritten.

Het achterwiel weegt slechts 450 g, wat de performance en het rijcomfort ten goede komt. Het achterwiel is machinaal bedekt met een remrand en heeft een gelaste verbinding voor extra duurzaamheid. Dit wiel heeft een afgedichte flip-flop-naaf (Fixed gear of single-speed), waardoor u uw fiets kunt aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren.

Je kan er 25 tot 32c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten