Hed H3 Track voorwiel

€ 1.450,00 € 1.377,50

Bespaar 5% (-€ 72,50)

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Specificaties Hed H3 Track voorwiel

  • 12-622 (700c).
  • Geheel carbon met alloy remrand.
  • Velggewicht: 830grs.
  • Max rijder Gewicht: 110kg.
  • Depth profiel: 54mm; Widht profiel: 19mm.

Omschrijving

Gebaseerd op verzoeken van rijders voor top-of-the-line carbon wielen, zijn de Hed H3 Track wielen geïntroduceerd, gebruikt door fietsers en triatleten.

De maat is 700c, dit betekent dat het compatibel is met alle road-bike banden. Je kunt 23 of 25 banden monteren en hebt een 80mm-ventiel binnenband nodig.

Over Hed

De laatste 26 jaar heeft Steve Hed zijn energie gestoken in het ontwikkelen van de best beschikbare fietsapparatuur. Als het op wielen aankomt is het einddoel simpelweg om ze zo snel mogelijk te maken. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar de weg om wereld´s snelste wielen te ontwerpen is niet eenvoudig. In zijn zoektocht naar snelheid is Steve steeds tot het uiterste gegaan en heeft hij alles onderzocht.

Hed staat bekend om het bouwen van wereld´s meest aerodynamische wielen, een titel die veel wielfabrikanten wilden dat ze konden bezitten.

De meeste mensen beseffen niet dat Hed veel verder gaan dan je alleen de snelste wielen op aarde te brengen. Andere belangrijke zaken zoals bandprestaties, stabiliteit bij kruiswinden, laterale stijfheid, drivetrain efficiëncie, duurzaamheid, comfort, kwaliteitscontrole, carbon fiber manipulatie en gewicht worden ook uitgebreid bestudeerd. Elk wiel bevat deze aspecten in meerdere manieren en dit is ware reden waarom de ´Echte snelheid´ geboren is.

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Hed H3 Track voorwiel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten