Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC

4-5 Werkdagen

Specificaties Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,30 kg.
  • 30 mm DEEP DISH met mouwen en vastgezette rand.
  • Spacing: 100 mm voor, 120 mm achter.
  • Remoppervlak.
  • Afgedichte pils naaf

Omschrijving

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. This CNC rim has a machined braking wall, perfect om remmen op te monteren.

Dit stevige maar ook elegante wiel, is een mix tussen de klassieke randloze velgen en de meer agressieve velgen met brede zijkant.

Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 30mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Weinmann Fixed Gear Voorwiel - Zwart CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten