VP nylon Pedalen - Groen

€ 13,99
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties VP nylon Pedalen - Groen

 • Materiaal: Nylon. Sterk en resistent.
 • Breed oppervlak voor controle en comfort.
 • 9/16" chromoly spindle.
 • Gietvormen nagels aan de buitenkant voor een stabiele rit.
 • Compatible met de meeste pedalen straps en foot retention systems.

Omschrijving

De VP nylon pedalen zijn een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare pedalen. Deze pedalen zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een sterke en resistente constructie. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage en dat ze lang meegaan.

De pedalen hebben een breed oppervlak, wat zorgt voor meer controle en comfort tijdens het fietsen. Dit is vooral handig voor lange ritten waarbij je veel tijd op de fiets doorbrengt. De 9/16" chromoly spindle zorgt voor een stevige verbinding tussen de pedalen en de crankarmen, wat zorgt voor een soepele en efficiënte krachtoverbrenging.

De gietvormen nagels aan de buitenkant van de pedalen zorgen voor een stabiele rit, zelfs op ruw terrein. Dit is vooral handig voor mountainbikers en off-road fietsers die vaak op ongelijke ondergrond rijden. De pedalen zijn ook compatibel met de meeste pedaalriemen en voetretentiesystemen, wat zorgt voor extra veiligheid en stabiliteit tijdens het fietsen.

Over VP Components

VP Components is een vooraanstaand merk in de fietswereld, met een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in Taiwan in 1985. VP Components komt oorspronkelijk uit een land dat bekend staat om zijn expertise in de fietsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor fietsers over de hele wereld.

Het merk is gespecialiseerd in de productie van pedalen voor fietsen, die het resultaat zijn van tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling. De pedalen van VP Components zijn ontworpen om een ​​perfecte combinatie van lichtgewicht, duurzaamheid en grip te bieden, zodat fietsers tijdens elke rit kunnen genieten van een efficiënte en veilige trapervaring.

Naast pedalen biedt VP Components ook een breed assortiment aan componenten en accessoires voor fietsen, zoals trapassen, balhoofden en stuurpennen. Het merk heeft het vertrouwen gewonnen van zowel professionele wielrenners als liefhebbers, dankzij zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in elk van zijn producten.

Reviews VP nylon Pedalen - Groen

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. faantich

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Zeer tevreden met de gedane aankoop en de ontvangen behandeling.

Andere producten van Platformpedalen

Klanten die VP nylon Pedalen - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten