Vinyl Europe - Yellow

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Vinyl Europe - Yellow

 • Afmetingen: 37 x 28 x 10 cm.
 • Gewicht: 0.72kg.
 • Volume: 11 liter.
 • Stof: 100% Waterdicht Tarpaulin Vinyl.
 • 2" brede aanpasbare nylon webbing schouderband.
 • Double buckle sluiting.
 • Een grote zak met ritssluiting op de flap.
 • Een grote zak met ritssluiting onder de flap.
 • Hoofdcompartiment met verdeler en kleine zak met rissluiting ideaal om kleine items veilig te houden.
 • 100% waterdicht Heavy duty Vinyl.
 • Hoewel deze tas niet uit te breiden is zoals zijn Cordura variant (1439), heeft de Vinyl Eurpa tas wel dezelfde kenmerken en dezelfde kenmerkende hoekige vorm en afmeting. Beschikbaar in 5 opvallende kleuren, zal dit gloednieuw design al jouw spullen georganiseerd en droog houden.

Omschrijving

De Vinyl Europe Yellow is een waterdichte fietstas van 100% waterdicht Tarpaulin Vinyl. Met een volume van 11 liter en afmetingen van 37 x 28 x 10 cm is deze tas perfect voor dagelijks gebruik op de fiets. De tas heeft een verstelbare nylon webbing schouderband van 2" breed en een double buckle sluiting voor extra veiligheid.

De tas heeft een grote zak met ritssluiting op de flap en een grote zak met ritssluiting onder de flap. Het hoofdcompartiment heeft een verdeler en een kleine zak met ritssluiting, ideaal om kleine items veilig te houden. De Vinyl Europe Yellow heeft dezelfde kenmerkende hoekige vorm en afmeting als zijn Cordura variant (1439), maar is niet uit te breiden.

De Vinyl Europe Yellow is beschikbaar in vijf opvallende kleuren en zal al jouw spullen georganiseerd en droog houden tijdens het fietsen. Met een gewicht van slechts 0.72kg is deze tas licht en gemakkelijk mee te nemen. Kortom, de Vinyl Europe Yellow is een praktische en stijlvolle fietstas die niet mag ontbreken bij jouw fietsuitrusting.

Over Manhattan Portage

Er was een eenvoudige filosofie die Manhattan Portage uitgezet had in 1983: 'New York Tough'. 30 jaar later is dit nog even waar. Van Montreal tot Melbourne, Osaka tot Oslo, en Stockholm tot San Francisco, zijn de tassen van Manhatten Portage overal en worden ze door iedereen gedragen. Ondanks hun overweldigend internationaal succes, blijft Manhattan Portage trouw aan hun NYC roots.

Deze levensduur van 30 jaar in een bijzonder volatiele modewereld, en in een stad die vooral de designer-of-the-moment koestert, was geen simpel proefstuk. Manhattan Portage heeft vermeden om niet meer dan een tijdelijke hype te zijn simpelweg omdat hun tassen de tand des tijds weerstaan.

Reviews Vinyl Europe - Yellow

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Schoudertassen

Klanten die Vinyl Europe - Yellow kochten, kochten ook

Recent bekeken producten