• Stockverkoop

Santafixie Gobik Stark Wielertrui

€ 74,99 € 54,99

Bespaar 27% (-€ 20,00)

1 Review
100% of 100

48-72hrs

Specificaties Santafixie Gobik Stark Wielertrui

  • Exclusief design
  • GRS: Gobik Retention-systeem
  • 3 achterzakken
  • Te gebruiken: 22ºC bij 30ºC
  • Normale pasvorm.
  • Reflecterende stof verwerkt in de details
  • Verkrijgbaar in S, M, L en XL

CARE GUIDE

Do not wash the clothing in temperatures above 30 degrees. Use mild detergents, do not bleach and avoid tumble dryers. Let garments dry naturally avoiding direct sunlight and heat. Do not iron. Do not leave your products in plastic bags or in humid places as this may cause the fabric to deteriorate.

Omschrijving

Onze veilige haven is natuurlijk de stad. We kunnen echter ook goed genieten van bergweggetjes of grindpaden. Want: In bikes we trust! Daarom presenteren wij het Santafixie Gobik wielervest. Dit wielervest is onder toezicht van Gobik echt een product van topkwaliteit geworden. Het materiaal is zeer licht van gewicht en ademend. De 3 achterzakken zijn gemaakt met de gepatenteerde GRS-technologie; een innovatief retentiesysteem waarmee je bezittingen altijd veilig zijn.

Wat betreft het design, we waren op zoek naar een elegante trui, met eenvoudige lijnen. Ons SNTFX-logo is als sleutelelement op de mouwen en op een van de zakken aangebracht. We zochten ook naar een strategische plaats van ons motto "Inbikeswetrust". Uiteindelijk besloten we deze aan de achterkant te plaatsen, net onder de nek. Zo kan iedereen zien dat je een echte Santafixer bent.

Maak de look compleet met de Limited Culotte - K7 3.0, de jas en de Santafixie Gobik sokken.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Andere producten van Fietskleding

Klanten die Santafixie Gobik Stark Wielertrui kochten, kochten ook

Recent bekeken producten