Santafixie Born Fixie Fiets - Dirty Red Tracklocross

€ 550,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Santafixie Born Fixie Fiets - Dirty Red Tracklocross

Chromoly frame en vork Chromoly frame en vork
Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Voor- en achterrem inbegrepen Voor- en achterrem inbegrepen
Ideaal voor avontuur Ideaal voor avontuur
Flip-Flop Achterwiel Flip-Flop Achterwiel

Specificaties Santafixie Born Fixie Fiets - Dirty Red Tracklocross

 • Frame en voorvork: 4130 Chromoly staal.
 • Crankset: 46 tanden en 165 mm.
 • Pedalen: VP Nylon Zwart (compatibel met straps).
 • Freewheel en tandwiel: Een kant 16T fixed gear, Andere kant 16T freewheel.
 • Naaf: Verzegeld met Flip/flop 16T.
 • Velgen: Santafixie. 30mm profiel.
 • Banden: Continental Doublefighter III 700C*35C.
 • Stuur: Plat stuur van Mountain Bike.
 • Stuurpen: Ahead  1 1/8" / 31,8 mm.
 • Remmen: Radius Caliper Dual Pivot (voor en achter remmen inclusief).
 • Zadel: Essax Maigmo Evo.
 • Zadel pen: 27,2 mm.
 • Bottom bracket: 68/107mm.
 • Ketting: KMC
 • Gewight: 10Kg (Maat 52).

Omschrijving

Met de ervaring die we hebben opgedaan met het ontwerp en de montage van de Santafixie Raval fiets en de wens om steden te blijven vullen met fietsers, presenteren we ons tweede model, de Santafixie Born. Geïnspireerd door de wijk in Barcelona die er zijn naam aan geeft, El Born, een wijk die zijn historische karakter vermengt met de avant-garde, het design, de moderne architectuur en het straatleven.

De Born city bike is een elegante fixed gear/single speed met een frame dat de esthetiek van klassieke racefietsen combineert met de lichtheid en kracht van een modern Chromoly 4130 stalen frame. De geometrie is aangepast voor stadsfietsen, met een verhoogde trapas en een kortere bovenbuis voor het rijden in een meer verticale positie.

De tracklocross-versie is beschikbaar in Dirty Red. Deze fiets voldoet aan de vraag van veel van onze Santafixers. Hij is geschikt voor modder en stof, voor de meest veeleisende bergwegen en de gaafste tracklocross-circuits. Het heeft een plat stuur en Gravel banden. Deze twee zijn onmisbaar bij het gecontroleerd manoeuvreren, slippen en versnellen op de meest uitdagende ondergronden.

Dit model is verkrijgbaar in de maten 52, 55 en 58, wordt standaard geleverd met een transmissieverhouding van 44 tanden op de kettingblad en 16 tanden op het achtertandwiel. Een perfecte combinatie voor elke stad.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews Santafixie Born Fixie Fiets - Dirty Red Tracklocross

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fixie fietsen

Klanten die Santafixie Born Fixie Fiets - Dirty Red Tracklocross kochten, kochten ook

Recent bekeken producten