Proou Mendrisio Corsa Fietsschoenen

€ 139,95
11-13 Werkdagen
Geen verzendkosten

Specificaties Proou Mendrisio Corsa Fietsschoenen

  • Vervaardiging: handgemaakt door meester-schoenmaker Orestes Ribó.
  • Materiaal: Hoogwaardig leer met gaten.
  • Veters: Inclusief zwart en ook rood.
  • Insole: De latex, past zich aan uw voet aan.
  • Buitenzool: Van band voor goede grip.
  • Voering: Om de kou te weerstaan.
  • Gewicht: 900g.

Omschrijving

De Proou Mendrisio Corsa Fietsschoenen zijn perfect voor fietstochten en voetpedalen. Met zijn elegant ontwerp in zwart, kan het gebruikt worden voor zowel wandelen als trappen met maximale stijl. Ze zijn er in klassiek zwart en ook rood om ze een gedurfder tintje te geven.

Ze zijn ontworpen voor zowel winter als zomer: de voering verwarmt de voet in de winter en de gaten helpen de fietser met transpiratie. Met Proou Mendrisio Corsa slippers heeft u unieke, handgemaakte schoenen uit één stuk, duurzaam en zeer comfortabel.

Over Prooü

De Prooü schoenen zijn een terugkeer naar de oorsprong van wegfietsschoenen. Ze zijn vervaardigd door de gerenommeerde schoenmaker Orestes Ribó, die al sinds 1945 slippers maakt in de wijk Poblenou in Barcelona en vertrouwt op gerenommeerde fietsers.

Voor de creatie van het merk werkte Prooü samen met twee fietsliefhebbers: industrieel ontwerper Joan Esteve en marketeer Joan Bonmatí. Al met al zijn de Prooü schoenen een symbool van kwaliteit (gemaakt met de hand van de beste materialen), comfort (laag temperatuur voering, latex zoolkussen dat bij de voet past) en de klassieke stedelijke stijl. Ze zijn perfect voor de veeleisende fietser die 365 dagen per jaar zijn fietshouding wil laten zien.

Andere producten van Schoenen

Klanten die Proou Mendrisio Corsa Fietsschoenen kochten, kochten ook

Klanten die Proou Mendrisio Corsa Fietsschoenen kochten, kochten ook