Parktool Kettingponstang CT3.3

€ 46,95 € 36,95

Bespaar 21% (-€ 10,00)

1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Parktool Kettingponstang CT3.3

  • Hij Werk op alle kettingen inclusief 1/8”, 3/16” single-speed kettingen en 5 to 11-speed 3/32" derailleur kettingen.
  • Geschikt voor half-link kettingen.
  • Vanwege de enorme kracht die nodig is voor het verwijderen van de kettingpinnen, is de pons gemaakt van gesmeed staal.
  • De CT-3.2 niet mater Campagnolo ketens (zie CT-11).

Omschrijving

De Park Tool CT-3.3 kettingzaag is een professioneel gereedschap dat nooit mag ontbreken in een fietsenmakerij of in uw huisgarage. Dankzij dit kunt u gemakkelijk de klinknagels uit 1/8", 3/16" kettingsteek en kettingen van 5 tot 11 snelheden halen . Bovendien heeft het functionele ontwerp een klein compartiment waarin je de schroeven kunt verstellen.

Houd er rekening mee dat deze kettingzaag niet compatibel is met Campagnolo kettingen.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Parktool Kettingponstang CT3.3 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten