Parktool Kettingponstang CT3.3

€ 46,95 € 36,95

Bespaar 21% (-€ 10,00)

1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Parktool Kettingponstang CT3.3

 • Hij Werk op alle kettingen inclusief 1/8”, 3/16” single-speed kettingen en 5 to 11-speed 3/32" derailleur kettingen.
 • Geschikt voor half-link kettingen.
 • Vanwege de enorme kracht die nodig is voor het verwijderen van de kettingpinnen, is de pons gemaakt van gesmeed staal.
 • De CT-3.2 niet mater Campagnolo ketens (zie CT-11).

Omschrijving

De Parktool Kettingponstang CT3.3 is een onmisbaar gereedschap voor elke fietser die zijn eigen kettingen wil onderhouden. Deze tang is geschikt voor alle soorten kettingen, inclusief 1/8”, 3/16” single-speed kettingen en 5 tot 11-speed 3/32" derailleur kettingen. Bovendien is hij ook geschikt voor half-link kettingen, wat hem extra veelzijdig maakt.

De pons van de CT3.3 is gemaakt van gesmeed staal, wat betekent dat hij enorm krachtig is en in staat is om zelfs de meest hardnekkige kettingpinnen te verwijderen. Dit maakt het onderhouden van je kettingen een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je langer van je fiets kunt genieten.

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de CT3.3 niet geschikt is voor Campagnolo kettingen. Hiervoor kun je beter de CT-11 gebruiken. Maar voor alle andere kettingen is de Parktool Kettingponstang CT3.3 een uitstekende keuze.

Over Park Tool

Parktool is een merk dat zich exclusief bezighoudt met het vervaardigen van fietsgereedschappen. Het merk maakt innovatieve producten van hoge kwaliteit en biedt daarbij een geweldige service. Parktool is opgericht in1963 in Minnesota en is bij uitstek het merk voor fietsmonteurs geworden. Het Amerikaanse bedrijf heeft in de loop van de jaren vorm gekregen door samen te werken met kleine fietsenwinkels. Hierdoor konden ze continue producten maken die perfect pasten bij de behoeften van de markt. Vandaag de dag blijft het Parktool team er hard aan werken om de beste producten en service te kunnen bieden aan alle fietsmonteurs, zowel professionals als amateurs.

Reviews Parktool Kettingponstang CT3.3

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. sergiovil5

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Professionele apparatuur voor een goede prijs

Andere producten van Fietsgereedschap

Klanten die Parktool Kettingponstang CT3.3 kochten, kochten ook

Recent bekeken producten