Miche Primato Remklauwenset

€ 81,95 € 74,95

Bespaar 9% (-€ 7,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Miche Primato Remklauwenset

  • Speciale thermisch behandelde stalen pivots.
  • Dual pivot design.
  • Roestvrij stalen schroeven en moeren.
  • Aluminium body.
  • Gewicht: 355gr.
  • rem pad met instelbare hoek.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Andere producten van Remmen

Klanten die Miche Primato Remklauwenset kochten, kochten ook

Klanten die Miche Primato Remklauwenset kochten, kochten ook