Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini

€ 149,99 € 99,99

Bespaar 33% (-€ 50,00)

48-72hrs
Geen verzendkosten

Specificaties Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini

  • 18mm hardened MAX-Performancestalen beugel weerstaat betonschaar en leverage vernielingen.
  • OverMaatd, gepatenteerde * gehard stalen huls over crossbar voor dubbele beveiliging
  • Dubbele nachtschoot vergrendeling voor uitgebreide houdkracht.
  • High beveiliging disc-style cylinder.
  • Beschermende vinyl coating.
  • Sliding stofkap beschermt en verlengt levensduur van de cilinders .
  • 3 roestvrijstalen toetsen - een verlicht met een hoge intensiteit LED-lamp en vervangbare batterij.
  • Afmetingen: 8.3 cm x 15.3 cm.
  • Gewicht: 2.09 Kg.

Omschrijving

Het Kryptonite New York FAHGETTABOUDIT MINI-slot krijgt een perfecte score van 10 uit 10 op de veiligheidsschaal van het merk en houdt dieven effectief weg. U kunt hem zonder probleem meerdere uren op straat stallen, zelfs 's nachts. De 18 mm Max Performance stalen buizen zijn gemakkelijk bestand tegen scharen en hefbomen, terwijl het dubbele beveiligingsmechanisme op het sleutelgat dit probleemloos gesloten houdt.

Het FAHGETTABOUDIT MINI-slot in New York is compact en licht genoeg zodat u dit eenvoudig mee kunt nemen in uw rugzak. Het bevat een set van 3 sleutels, waarvan één met een lamp met hoge dichtheid en een verwijderbare batterij. Alsof dit nog niet genoeg is om u veilig te voelen, kunt u er dankzij Kryptonite een verzekering op afsluiten, die tot €4.500 zal uitkeren indien de fiets wordt gestolen. Ze moeten redelijk veel vertrouwen hebben in hun slot. Laat al u zorgen varen en laat dieven het idee van het stelen van uw fiets vergeten.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite staat achter zijn producten door een aanbieding tegen diefstal op bepaalde sloten te bieden. De aanbieding voor bescherming-tegen-diefstal, die in 1978 door Kryptonite in het leven is geroepen, is een programma dat geregistreerde klanten een vastgesteld geldbedrag vergoed in het geval dat hun fiets wordt gestolen als gevolg van het met geweld openbreken van het slot. De dekking van ATPO is geen fietsverzekering en er is geen verband met een verzekeringsmaatschappij. Dit aanbod wordt gedaan door Kryptonite.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is waarschijnlijk het vooraanstaandste merk ter wereld waar het gaat om anti-diefstal fietssloten. Het belangrijkste voor het merk is om fietsers maximaal te behoeden tegen overvallen en de fiets te beschermen. Haar catalogus is uitstekend en veelzijdig in het aanbieden van hangsloten, sloten, kabels en kettingen om de fiets goed vast te binden. Ervaring en constant onderzoeken zorgen ervoor dat dieven een steeds moeilijker werk hebben.

Het hoofdkantoor van Kryptonite staat in Canton (Massachussetts, USA) van waaruit ze wereldwijd kettingen en sloten voor fietsen en motors distrubueert. Het merk heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen voor de kwaliteit van haar producten.

Vanuit Santafixie raden we aan om professionele sloten te gebruiken voor je fixie. We zeggen altijd maar zo dat het beter is om te investeren in een goed slot dan te moeten treuren om een gestolen fiets. Gebruik minimaal 1 U-vormig slot. Nog beter is het natuurlijk om twee sloten te gebruiken, waarbij je er één door het frame en het voorwiel kunt bevestigen en de ander door het frame en het achterwiel. Op deze manier is het praktisch onmogelijk om je fiets te stelen!

Andere producten van Sloten

Klanten die Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini kochten, kochten ook

Recent bekeken producten