Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot

€ 189,99 € 114,99

Bespaar 39% (-€ 75,00)

23 Reviews
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot

  • 18mm hardened MAX-Performancestalen beugel weerstaat betonschaar en leverage vernielingen.
  • OverMaatd, gepatenteerde * gehard stalen huls over crossbar voor dubbele beveiliging
  • Dubbele nachtschoot vergrendeling voor uitgebreide houdkracht.
  • High beveiliging disc-style cylinder.
  • Beschermende vinyl coating.
  • Sliding stofkap beschermt en verlengt levensduur van de cilinders .
  • 3 roestvrijstalen toetsen - een verlicht met een hoge intensiteit LED-lamp en vervangbare batterij.
  • Afmetingen: 8.3 cm x 15.3 cm.
  • Gewicht: 2.09 Kg.

Omschrijving

Het Kryptonite New York FAHGETTABOUDIT MINI-slot krijgt een perfecte score van 10 uit 10 op de veiligheidsschaal van het merk en houdt dieven effectief weg. U kunt hem zonder probleem meerdere uren op straat stallen, zelfs 's nachts. De 18 mm Max Performance stalen buizen zijn gemakkelijk bestand tegen scharen en hefbomen, terwijl het dubbele beveiligingsmechanisme op het sleutelgat dit probleemloos gesloten houdt.

Het FAHGETTABOUDIT MINI-slot in New York is compact en licht genoeg zodat u dit eenvoudig mee kunt nemen in uw rugzak. Het bevat een set van 3 sleutels, waarvan één met een lamp met hoge dichtheid en een verwijderbare batterij. Alsof dit nog niet genoeg is om u veilig te voelen, kunt u er dankzij Kryptonite een verzekering op afsluiten, die tot €4.500 zal uitkeren indien de fiets wordt gestolen. Ze moeten redelijk veel vertrouwen hebben in hun slot. Laat al u zorgen varen en laat dieven het idee van het stelen van uw fiets vergeten.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot

5/5

100%

23 review(s)

5 Stars

23

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Klanten die Kryptonite New York Fahgettaboudit Mini Beugelslot kochten, kochten ook

Recent bekeken producten