Kryptonite KryptoLok Beugelslot met Combinatie

€ 59,99 € 42,99

Bespaar 28% (-€ 17,00)

1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kryptonite KryptoLok Beugelslot met Combinatie

  • 13mm verharde carbon alloy stalen beugel bestand tegen handgereedschap.
  • 4-cijferige opnieuw instelbare combinatieslot.
  • Bent Foot™ ontwerp voor eenvoudig gebruik.
  • Anti-ratel bumper vermindert het lawaai tijdens het fietsen.
  • Berschermende vinyl laag om de frame te beschermen tegen stoten van het slot.
  • Inclusief zij-beugel.

Omschrijving

Kryptonite creëerde de serie 2 fietssloten, na meer dan 40 jaar markleider te zijn van anti-diefstal sloten. Een nieuwe innovatieve assortiment van sloten dat de perfecte combinatie van draagbaarheid, comfort en maximale bescherming geeft voor je fiets..

De Kryptonite Kryptolok Combo, U-slot bestaat uit een 13mm dikke cilinder. Het open- en sluitsysteem is een viercijferige combinatieslot, waar geen sleutel nodig is. De fabrikant geeft het een veiligheidsbeoordeling 6 van de 10, aangegeven voor gebeiden met matig diefstal gevaar.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite KryptoLok Beugelslot met Combinatie kochten, kochten ook

Recent bekeken producten