Kryptonite KryptoFlex 1218 Combinatie Kabelslot Zwart

€ 33,99 € 18,99

Bespaar 44% (-€ 15,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Kryptonite KryptoFlex 1218 Combinatie Kabelslot Zwart

  • Gevlochten 10mm dikke stalen kabel.
  • 4-cijferige opnieuw instelbare combinatieslot
  • Berschermende vinyl laag om de frame te beschermen tegen stoten van het slot.
  • Gewicht: 0,75 kgs.
  • Afmetingen: 180cm x 12mm.

Omschrijving

De Kryptonite KryptoFlex 1218 Combo fietsslot is een gevlochten stalen kabel van 12mm dikte met een berschermde vinyl hoes dat betere bescherming geeft tegen kabelknip-aanvallen. Het is een viercijferige open en sluit cijferslot systeem, geen sleutels zij hiervoor nodig. Het slothoofd aan het einde van de kabels is verterkt om extra beveiliging te geven. De fabrikant geeft het een beveiligings rating van 2 van de 10, aanbevolen voor gebruik als een secundaire afschrikmiddel.

MEER INFORMATIE: Hoe kies je het beste slot voor je fiets?

AANBIEDING VOOR BESCHERMING-TEGEN-DIEFSTAL

Anti-Thief

Kryptonite biedt antidiefstalbescherming voor alle sloten (ATPO). Dit is een programma dat in 1978 in het leven is geroepen. Klanten waarvan het fietsslot is opengebroken met diefstal als gevolg, krijgen een bepaald bedrag terugbetaald. ATPO is geen fietsverzekering en valt niet onder een verzekeringsmaatschappij. Het wordt aangeboden door Kryptonite zelf.

Meer informatie


Over Kryptonite

Kryptonite is misschien wel het belangrijkste slotenmerk ter wereld dankzij de wijde selectie van antidiefstalapparatuur. Dankzij de extreme kwaliteit van hun producten kunnen alle fietsen worden beschermd. In hun assortiment vind je verschillende soorten sloten, afhankelijk van je behoefte: U-sloten, kabels, kettingen, combinatiesloten, enz. Alle merken heeft het merk talloze onderscheidingen opgeleverd. Hierdoor verkopen ze hun sloten, zowel voor fietsen als motorfietsen, vanuit het hoofdkantoor in Canton (Massachusetts, VS) over de hele wereld.

Wij van Santafixie raden het gebruik van professionele hangslotensterk aan. Het is beter om te investeren in een goed slot, dan achteraf spijt te hebben wanneer je fiets is gestolen. Gebruik minstens één U-vormig slot, en beter nog: gebruik er twee! (een voor het frame en achterwiel en een voor het frame en voorwiel). Zo is het praktisch onmogelijk dat je fiets gestolen wordt.

Reviews Kryptonite KryptoFlex 1218 Combinatie Kabelslot Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Kryptonite KryptoFlex 1218 Combinatie Kabelslot Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten