Hiplok Lite fietsenslot - Zwart

€ 69,00 € 54,90

Bespaar 20% (-€ 14,10)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Hiplok Lite fietsenslot - Zwart

  • Afmeting kettingslot schakeldiameter: 6 mm.
  • Afmeting kettingslot kettinglengte: 750 mm.
  • Sleutel: 3 sleute.
  • Premium cylinder voor hoge bescherming tegen diefstal.
  • Bij het slot worden twee sloten geleverd.
  • Gewicht: 1 kg.
  • Omtrek: 80 cm.

Omschrijving

De Hiplok Lite fietsenslot is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige manier om hun fiets te beschermen tegen diefstal. Dit slot heeft een schakeldiameter van 6 mm en een kettinglengte van 750 mm, waardoor het geschikt is voor de meeste fietsen.

Met de bijgeleverde drie sleutels en de premium cylinder biedt dit slot een hoge bescherming tegen diefstal. Bovendien wordt het slot geleverd met twee sloten, waardoor je je fiets op meerdere punten kunt beveiligen.

Met een gewicht van slechts 1 kg en een omtrek van 80 cm is dit slot gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Kortom, de Hiplok Lite fietsenslot is een betrouwbare en handige keuze voor elke fietser die zijn of haar fiets veilig wil houden.

Over Hiplok

Twee Britse industriële ontwerpers, John Abrahams en Ben Smith, die respectievelijk in Londen en Los Angeles woonden, wilden graag een slot ontwerpen dat makkelijk mee te nemen is, zonder dat je hiervoor een rugzak of een beugel op je fiets nodig hebt. Zo werkten ze samen aan een oplossing die geïnspireerd werd op fietskoeriers. Het eindresultaat is de Hiplok, een draagbaar, veilig en veelzijdig slot.

\n

Reviews Hiplok Lite fietsenslot - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietssloten

Klanten die Hiplok Lite fietsenslot - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten