Dosnoventa Detroit Frameset - Jet Black Gloss

€ 1.199,00
1 Review
100% of 100

48-72hrs

Kenmerken Dosnoventa Detroit Frameset - Jet Black Gloss

Aluminium frame Aluminium frame
Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Carbon voorvork Carbon voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Snel Snel

Specificaties Dosnoventa Detroit Frameset - Jet Black Gloss

  • Bestaande uit frame, carbon voorvork en balhoofd.
  • Frame: 7005-T6 Triple Butted Alloy. Columbus Airplane Tubing.
  • Vork: Full Carbon Fork . Tapered 1-1/8” . Rake 45mm . 700X28C Max.
  • Balhoofd: Columbus Compass 1-1/8" Carbon.
  • Compatibel met 27,2mm zadelpen.
  • English Bottom bracket (BSA 68mm).
  • Ground clearance 290mm.
  • Tire Clearance: 700X28C Max
  • Gewicht: rame 1450g / Vork 410gr (maat 52).

Omschrijving

Dosnoventa frames zijn een van de meest gezochte in de fixiemarkt. De Detroit is de meest aggressieve frameset van Dosnoventa dankzij zijn achtervolgingsgeometrie. Zijn unieke ontwerp, in combinatie met zijn 290 mm bodemvrijheid, stelt deze fiets in staat om bochten te nemen zonder het risico te lopen dat de krukas de grond raakt.

Zijn afwerking is eveneens indrukwekkend. Of u hem nu wilt gebruiken in criterium competities of om te genieten van een ritje door de stad, het Dosnoventa Detroit frame is het ideale frame voor u.

De Detroit is uniek, snel, competitief en is al sinds 2012 de beste keuze van vele wielrenners.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Andere producten van Fixie Frames

Klanten die Dosnoventa Detroit Frameset - Jet Black Gloss kochten, kochten ook

Recent bekeken producten