Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht - Wit

€ 19,95 € 9,95

Bespaar 50% (-€ 10,00)

48-72hrs

Specificaties Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht - Wit

  • 1 led-osram.
  • 60 lumen.
  • 3 lichtintensiteiten.
  • Oplaadbaar via meegeleverde mini-USB-kabel.
  • Oplaadtijd: 3-3,5 uur.
  • Oplaadindicator.
  • blaar.

Omschrijving

De Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht Wit is een krachtige fietslamp die je helpt om veilig te fietsen in het donker. Met 1 led-osram en een lichtintensiteit van 60 lumen, zorgt deze lamp voor een heldere en duidelijke verlichting van de weg voor je.

De lamp heeft drie verschillende lichtintensiteiten, zodat je de verlichting kunt aanpassen aan de omstandigheden. De Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht Wit is oplaadbaar via de meegeleverde mini-USB-kabel. De oplaadtijd bedraagt 3-3,5 uur en er is een oplaadindicator aanwezig om aan te geven wanneer de lamp volledig is opgeladen.

De Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht Wit is een handige en betrouwbare fietslamp die je veiligheid op de weg vergroot. Met zijn compacte formaat en blauwe kleur past hij perfect bij elke fiets. Bestel hem vandaag nog en geniet van een veilige en comfortabele fietstocht!

Over Eltin

Eltin is een multi-merk bedrijf gespecialiseerd in fietsproducten met een uitgebreide en complete reeks aan producten voor de allerdaagse fietsbehoeften. Zowel beginners als meer ervaren fietsers zullen er kwalitatief hoogwaardige, technische en functionele producten vinden.

Eltin streeft ernaar aan al uw behoeften als fietser te voldoen, ongeacht of u een mountain biker, road of een stadsfietser bent. U zult een brede selectie vinden aan uitrusting en accessoires, werkplaatselementen, fietsaccessoires, en veel meer, zodat alles volledig klaar is wanneer u op de fiets stapt.

Reviews Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterlichten

Klanten die Eltin USB Oplaadbaar / Super Voorlicht - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten