Dosnoventa DSNV®101 Drop Bar Stuur 31.8 mm - Zwart

€ 199,00
1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Dosnoventa DSNV®101 Drop Bar Stuur 31.8 mm - Zwart

 • Materiaal: koolstofvezel.
 • Daling: 130 mm.
 • Diepte: 75mm
 • Breedte: 400mm.
 • 31,8 mm middengedeelte.
 • Afwerking: zwart.
 • Gewicht: 230 gram.
 • Geen interne routering.

Omschrijving

De Dosnoventa DSNV®101 Drop Bar Stuur 31.8 mm Zwart is een hoogwaardig stuur voor de fanatieke fietser. Het stuur is gemaakt van koolstofvezel, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp. Met een daling van 130 mm en een diepte van 75 mm biedt dit stuur een comfortabele en aerodynamische houding tijdens het fietsen.

De breedte van het stuur is 400 mm en het middengedeelte heeft een diameter van 31,8 mm. De afwerking van het stuur is zwart, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Met een gewicht van slechts 230 gram is dit stuur een uitstekende keuze voor de serieuze fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en lichtgewicht stuur.

Het Dosnoventa DSNV®101 Drop Bar Stuur 31.8 mm Zwart heeft geen interne routering, wat betekent dat de kabels aan de buitenkant van het stuur lopen. Dit kan een nadeel zijn voor sommige fietsers, maar het stuur biedt nog steeds uitstekende prestaties en comfort tijdens het fietsen.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Reviews Dosnoventa DSNV®101 Drop Bar Stuur 31.8 mm - Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. luke_stone

  100%
  Vertaald uit het Engels - Toon originele tekst Toon vertaling

  Beautiful and very tactile

Klanten die Dosnoventa DSNV®101 Drop Bar Stuur 31.8 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten