Csepel Royal Strap - Wit

€ 23,95
2 Reviews
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Royal Strap - Wit

 • Super sterk Double Hold strap system.
 • Grote Velcro polyester strap cover.
 • Anti-Slip ontwerp.
 • Past op de meeste BMX platform pedalen.
 • Past niet op de standaard cage pedalen??.

Omschrijving

Csepel Royal Strap in het wit is een geweldige keuze voor BMX-rijders die op zoek zijn naar een stevig en betrouwbaar pedaalriemsysteem. Het beschikt over een supersterk Double Hold-riemsysteem dat ervoor zorgt dat je voeten stevig op de pedalen blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense ritten.

De grote Velcro polyester riemhoes zorgt voor extra comfort en duurzaamheid, terwijl het anti-slip ontwerp ervoor zorgt dat je voeten niet wegglijden tijdens het trappen. Dit maakt de Csepel Royal Strap een uitstekende keuze voor BMX-rijders die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige pedaalriem.

Houd er rekening mee dat de Csepel Royal Strap niet past op standaard cage pedalen, maar wel op de meeste BMX-platformpedalen. Als je op zoek bent naar een stevig en betrouwbaar pedaalriemsysteem voor je BMX-fiets, dan is de Csepel Royal Strap in het wit zeker het overwegen waard.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Royal Strap - Wit

5/5

100%

2 review(s)

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. robi_retos

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Kwaliteit en sterk materiaal

 2. matteo.larrode

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Stevige en esthetische bandjesPas wel op, ze blijven niet lang perfect wit.

Klanten die Csepel Royal Strap - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten