Csepel Ali Grip Handvatten - Rood

€ 8,99
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Rood

 • Zacht comfortabel Kraton-rubber.
 • lengte 130 mm

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten Rood zijn de perfecte handvatten voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en grip tijdens het fietsen. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn en een goede grip bieden. Dit maakt ze ideaal voor lange fietstochten en intensieve trainingen.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten op de meeste fietssturen en bieden ze voldoende ruimte om je handen te plaatsen. De rode kleur geeft je fiets een opvallende uitstraling en zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent op de weg.

De Csepel Ali Grip Handvatten Rood zijn eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als je op zoek bent naar comfortabele en duurzame handvatten voor je fiets, dan zijn deze handvatten zeker het overwegen waard.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Rood

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. predymarwin

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Eenvoudige handgrepen, best aangenaam.

  Eenvoudige handgrepen, best aangenaam. Waar voor je geld

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten