Csepel Puhos Zadel - Zwart

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

1 Review
100% of 100
48-72hrs

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Zwart

 • Heavy duty cover.
 • Multi Stage gel foam materiaal.
 • Chrome steel rails.
 • Maten: 270mm x 160mm.
 • Gewicht: 310gr.
 • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Csepel Puhos Zadel is een hoogwaardig fietszadel dat speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Het zadel is voorzien van een heavy duty cover die bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het zadel lang meegaat en er altijd als nieuw uitziet.

Daarnaast is het zadel uitgerust met een multi-stage gel foam materiaal dat zorgt voor een uitstekende dempping en ondersteuning tijdens het fietsen. Dit materiaal past zich aan de vorm van het lichaam aan en vermindert de druk op gevoelige plekken, waardoor het fietsen comfortabeler wordt en de kans op blessures wordt verminderd.

De Csepel Puhos Zadel heeft ook chrome stalen rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Het zadel heeft een afmeting van 270mm x 160mm en weegt slechts 310 gram, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is. Het zadel is verkrijgbaar in de kleur zwart en is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en comfortabel zadel voor hun fiets.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Puhos Zadel - Zwart

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. a.mlynarczyk1

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Beschrijving voldoet aan mijn verwachtingen, de weergave is top, helemaal tevreden

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten