Cinelli Barry McGee Zadel

€ 45,00 € 39,95

Bespaar 11% (-€ 5,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cinelli Barry McGee Zadel

  • Barry McGee is een internationaal bekende schilder en graffiti-artiest. Zijn werk is niet alleen op treinen en muren over de hele wereld te bewonderen, maar ook in vooraanstaande Kunst-instituten.
  • RVCA is een van de hipste street wear merken van de West Coast.
  • McGee is al jarenlang een fietsfanaat en Cinelli liefhebber, het is dus logisch dat de samenwerking wordt voortgezet met een interpretatie van het klassieke Unicanitor zadel in een limited edition.
  • Originele plastic shell is bedekt met een licht padded eco leer wat wordt afgewerkt en gekleurd met het grootst mogelijk ook voor detail.
  • Beschikbaar in slechts 1 kleur: original Cinelli Unicanitor Zwart/Geel.

Over Cinelli

Cinelli is een van de meest bekende fietsmerken in de wereld. Het merk staat bekend om zijn heritage design. Het is tevens een van de oudste fietsmerken in Europa. In 1948 richtte Cino Cinelli zijn eigen zaak op, Cinelli was van origine een professioneel fietsracer en tevens de president van de Italiaanse Racefiets Bond.

Het merk is gevestigd in Milaan, het centrum van de Italiaanse fietsindustrie. Cinelli is Roodelijk nieuw in de fixed gear scene: met de introductie van de ¨Cinelli MASH¨ frames en componenten waagt dit racefietsen merk ook een stapje richting de fixed gear hype.

Andere producten van Zadels

Klanten die Cinelli Barry McGee Zadel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten