Chrome Kadet Sling Nylon Koerierstas - BLCKCHRM

€ 110,00 € 74,99

Bespaar 32% (-€ 35,01)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Chrome Kadet Sling Nylon Koerierstas - BLCKCHRM

 • MacBook Pro 15" past (hoes aanbevolen).
 • Organisatievak aan buitenzijde.
 • Professionele vijfbandsschouderriem van veiligheidsgordel.
 • Gemakkelijk tri-glide draagbandinstelling.
 • Weerbestendige buitenkant van 1000-denier CORDURA®.
 • Weerbestendige trucktarpaulin voering van legerkwaliteit.
 • Nylon 69 draad en YKK-ritsen.
 • Vervaardigd in de VS.
 • Mesures: 38.1 x 30.5 x 12.7 cm.
 • Volume: 13l.
 • Weight: 1Kg.

Omschrijving

De Chrome Kadet Sling Nylon Koerierstas BLCKCHRM is een perfecte tas voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzame en weerbestendige tas. De tas is gemaakt van 1000-denier CORDURA® en heeft een weerbestendige trucktarpaulin voering van legerkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de tas bestand is tegen alle weersomstandigheden en lang meegaat.

De tas heeft een organisatievak aan de buitenzijde, wat handig is om kleine spullen in op te bergen. Daarnaast is de tas voorzien van een professionele vijfbandsschouderriem van veiligheidsgordel, die gemakkelijk te verstellen is met de tri-glide draagbandinstelling. Hierdoor is de tas comfortabel te dragen tijdens het fietsen.

De Chrome Kadet Sling Nylon Koerierstas BLCKCHRM is ook geschikt voor het meenemen van een MacBook Pro 15", hoewel het aanbevolen wordt om een hoes te gebruiken. De tas is vervaardigd in de VS en heeft een volume van 13l en weegt slechts 1Kg. Met een afmeting van 38.1 x 30.5 x 12.7 cm is de tas compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen tijdens het fietsen.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Reviews Chrome Kadet Sling Nylon Koerierstas - BLCKCHRM

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsrugzakken

Klanten die Chrome Kadet Sling Nylon Koerierstas - BLCKCHRM kochten, kochten ook

Recent bekeken producten