Chrome Industries Kursk Pro 2.0 SPD Fietsschoenen - Grijs

€ 120,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Chrome Industries Kursk Pro 2.0 SPD Fietsschoenen - Grijs

  • Gewicht: 1 lb 4 oz (635gr).
  • Duo-density FlexPlate™ Technologie levert ongeëvenaarde loopcomfort.
  • Gemaakt van slijtvaste 1,000 Denier CORDURA® merk bovenweefsel.
  • 100% gevulkaniseerd zool constructie.
  • Non-slip rubberen zool.
  • Gevormd schokbestendige PU voetbed.
  • Duurzame rubberen hielcap.
  • Veter omhulsel voorkomt dat veters tussen de ketting komt.
  • Board gestraald zool met polyurethaan pad om de pedaal hot spot te voorkomen.
  • Past bij meeste cliploze pedaal systemen.

Omschrijving

De Kursk Pro 2.0 SPD zijn de bestselling City fietsschoenen van Chrome Industries, gemaakt voor messengers en commuters die clip-in prestatie nodig hebben. Of je nu een messenger racend door het verkeer en rennend de trap op vliegt, of een vastberaden commuter op je dagelijkse sleur bent, Chrome's City SPDs leveren compromisloze pedaal prestatie en loopcomfort.

Gemaakt van slijtvaste Cordura® stof zoals de Chrome Industries Messenger tassen, deze schoenen hebben ook eigenschappen zoals de Duo-density FlexPlate™ technologie voor ongehinderde prestatie zowel op de fiets en er van af.

Over Chrome Industries

Bijna twee decennia geleden werd de eerste Chrome tas gemaakt met een JUKI naaimachine, enkele meters CORDURA® stof, trucktarpaulin van legerkwaliteit, en het vaste voornemen bomvrije uitrusting te maken voor op de de fiets en voor ander heavy-duty gebruik. Vanaf het allereerste uur heeft Chrome's streven naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen, geleid tot zijn originele koerierstassen met gerecyclede veiligheidsgordelsluitingen. De Chrome Messenger werd de tas voor de professionele koeriers overal ter wereld.

In de afgelopen 20 jaar is Chrome geen moment afgeweken van zijn commitment om praktische en duurzame spullen voor professionele koeriers, fixie-freestyle riders en stads-commuters te maken: mensen die in de stad wonen, werken en onderweg zijn.Chrome maakt tassen, schoenen en kleding die hun waarde op straat hebben bewezen, uitrusting die aansluit bij het veranderende en onvoorspelbare karakter van de stad. Chrome is stedelijke mobiliteit.

Andere producten van Schoenen

Klanten die Chrome Industries Kursk Pro 2.0 SPD Fietsschoenen - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten