Santafixie Wheels Groen T-shirt

€ 24,95
2-4 Werkdagen

Specificaties Santafixie Wheels Groen T-shirt

  • Materiaal: 100% biologisch katoen.
  • Verkrijgbaar in de maten: S, M, L en XL.
  • Ontworpen in Spanje.
  • Gemaakt van duurzame kwaliteit. Dikke katoen 180 g / m ².
  • Normaal unisex T-shirt.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Shirts

Klanten die Santafixie Wheels Groen T-shirt kochten, kochten ook

Klanten die Santafixie Wheels Groen T-shirt kochten, kochten ook