BLB Santafixie Team Wielerbroek

€ 59,95 € 29,90

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties BLB Santafixie Team Wielerbroek

  • Slim fit maat.
  • 6cm oversized elastische gripper - met micro-gedrukte silicone voor betere fit.
  • Ergonomisch gevormde straps met ultra snelle zweet afwerende microfiber.
  • Lycra SPORT 215g/m met hoge schuur weerstand en druk.
  • COOLMAX H Pad.
  • Flatlock naden.
  • Made in Italy.
  • Was alleen in koud water (minder dan 30°).
  • Niet in de droger.

Omschrijving

De Santafixie BLB Team maillot is een speciale editie exclusief gemaakt voor santafixie.com. Geinspireerd door de originele design van de officiële uitrusting die gedragen wordt door het Santafixie BLB team in wedstrijden.

Met de productkennis van We outdoor en textiel geproduceerd in Italië, is deze uitrusting voorbestemd voor exclusiviteit en kwaliteit. Het ademend ontwerp past zich perfect aan aan de huid en in de achterzakken kan je je energierepen kwijt voor tijdens lange ritten. De korte broek uit elastische stof met gewatteerd oppervlakte helpt je comfortabel op de fiets te voelen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Fietsbroeken

Klanten die BLB Santafixie Team Wielerbroek kochten, kochten ook

Recent bekeken producten