Weinmann Wiel met terugtraprem - Blauw

€ 69,90
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Wiel met terugtraprem - Blauw

 • Rim: 622x14 (700 x 20/23), 32 holes with 30mm deep.
 • Terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur).
 • Sprocket 18t.
 • Without machine sides.
 • Inox Spokes.
 • Gewicht: 1900 gr.

Omschrijving

De Weinmann wiel met terugtraprem in blauw is de perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige wielset. De velgen zijn 622x14 (700 x 20/23), gemaakt met 32 spaakgaten en hebben een diepte van 30 mm. Deze wielset is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te bieden, of je nu op de weg of op de trail rijdt.

De terugtraprem Gurpil Hub (zwarte kleur) zorgt voor een uitstekende remkracht en maakt het mogelijk om snel te stoppen wanneer dat nodig is. De sprocket is 18t, perfect voor het bereiken van hoge snelheden terwijl je toch in controle blijft. Bovendien zijn deze velgen vrij van machine zijden, waardoor de esthetiek nog verder wordt verbeterd.

Dit wiel is voorzien van inox spaken voor extra stabiliteit en kracht. Met een gewicht van slechts 1900 gram is dit wiel licht en gemakkelijk te hanteren. Het is ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een wielset van hoge kwaliteit die optimale prestaties biedt.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Wiel met terugtraprem - Blauw

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. coco750

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Zeer goede afwerking, zeer opvallende kleur

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Weinmann Wiel met terugtraprem - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten