SantaFixie Custom Wielset - Zilver

€ 149,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties SantaFixie Custom Wielset - Zilver

  • 14-622 (700) wielen.
  • 42mm deep profile aluminium velgen.
  • Achter is flip-flop.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2,50 kgs.
  • Schacht breedte: 100 / 120mm

Omschrijving

De Santafixie 42 mm set wielen in zilverkleur geeft je fixie een speciaal tintje waardoor hij anders zal zijn dan de andere. Het zijn sterke, robuuste en duurzame wielen dankzij het fabricagemateriaal van dubbelwandig aluminium. Ze zijn volledig gefabriceerd zodat je zonder problemen en met het volste vertrouwen alle straten van de stad kunt circuleren en veroveren. De achterwielnaaf is voorzien van het Flip-Flop-systeem, zodat je de optie van vaste of vrijloopversnelling kunt gebruiken door simpelweg de wielpositie te veranderen. Denk er niet over na en plaats een paar Santafixie-wielen in je leven.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews SantaFixie Custom Wielset - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die SantaFixie Custom Wielset - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten