SantaFixie 42mm Wielset - Wit

€ 160,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties SantaFixie 42mm Wielset - Wit

  • 14-622 (700) wielen.
  • 42mm deep profile aluminium velgen.
  • achternaaf is flip-flop.
  • 32 witte spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2,50 kgs.
  • Schacht breedte: 100 / 120mm

Omschrijving

De set Santafixie 42 mm wielen in het wit zijn gemaakt om de stad te bezitten. Hun fabricage in dubbelwandig aluminium maakt ze sterke, resistente en duurzame wielen, bestand tegen elk element dat je in de stad tegenkomt. Bovendien geeft het 42 mm profiel ze een elegantie en aerodynamica die perfect passen bij de kenmerken van je fixie. De achterwielnaaf heeft het Flip-Flop -systeem zodat je een freewheel of fixed gear kunt hebben door simpelweg de positie van het achterwiel te veranderen. Rust je fixie uit met Santafixie-wielen en geniet van elke rit door de stad als een kind.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

Reviews SantaFixie 42mm Wielset - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die SantaFixie 42mm Wielset - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten