Ons 2020 in cijfers

02/10/2021
santafixie 2020

2020, het jaar van de pandemie, maar ook het jaar van Urban Cycling en de aanleg van duizenden kilometers fietspaden in steden wereldwijd. Het jaar van overvolle fietsenwinkels, promenades en straten en van het repareren en schilderen van oude fietsen in de schuur. Het was het jaar van Zwift en de roller-rage en het jaar waarin fietsfabrieken compleet uitverkocht raakten.

Dit gebeurde allemaal op mondiaal niveau. Op lokaal niveau bij Santafixie, begonnen we dit jaar met uitstekende en exponentieel groeiende verkoopcijfers. Doordat het overgrote deel van de mensen thuis zat, raakten al onze fietsrollers binnen no time uitverkocht. Tijdens april en mei waren de meest gevraagde producten gereedschappen, reserveonderdelen, componenten en spuitverf. Onze klanten richtten zich duidelijk op het voorbereiden of repareren van hun fiets.

Toen was het moment daar; we mochten weer naar buiten! We raakten volledig door onze voorraad fietsen heen. De situatie omtrent onze voorraad fietsen is in de loop van de maanden gelukkig verbeterd. De fabrieken van frames en componenten hebben echter niet de capaciteit om aan de grote vraag te voldoen. Sommige modellen zullen dan ook tot eind 2021 niet op voorraad zijn.

We kunnen daarbij niet vergeten wat er gebeurde in ons magazijn/hoofdkantoor op 10 maart, vier dagen voor de aankondiging van de State of Alarm in Barcelona. Een chemische explosie in een nabijgelegen magazijn veroorzaakte een regen van puin en brokstukken. Hierdoor werd het dak en een deel van ons kantoor en magazijn volledig vernield. Gelukkig bleef ons team ongedeerd. Het herstel van de schade in combinatie met het verwerken van het grote aantal bestellingen was een uitdaging. We hebben ons doel uiteindelijk echter bereikt. Kortom, 2020 was een enerverend jaar!

We vonden het geweldig om onze hoogtepunten uit 2020 met jullie te delen. Hiermee houden we de traditie in leven!

santafixie 2020

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *