navidad23

Compleet SNTFX stuur. Van ons magazijn naar jouw fiets.

11/03/2022
COMPLETEN STUREN SNTFX
160
Views

Een van de vele goede dingen van fietsen in vergelijking met andere vervoermiddelen is dat reparaties en reserveonderdelen meestal goedkoop zijn en in zeer korte tijd kunnen worden betaald. Bovendien kunt u zelf aan de slag, leren en de nodige aanpassingen doen om uw motor weer zo goed als nieuw te maken, alsof hij net uit de winkel komt.

manillares completos sntfx

Maar het hoeft ook niet zo te zijn. Net zoals u uw computer of de boiler in uw huis in de handen van experts laat wanneer het tijd is voor een revisie of reparatie, kunt u uw fiets in deskundige handen zoals de onze laten. We begrijpen dat u uw fiets thuis heeft en wij in Barcelona zijn. Het kan een barrière zijn, dat is waar, maar barrières zijn er om gebroken te worden. Daarom dachten we dat het een goede optie voor je zou zijn om je nieuwe stuur volledig gemonteerd met alle onderdelen op te sturen.

BEKIJK ALLE COMPLETE SNTFX STUREN

manillares completos sntfx

Daarom kunt u nu uw nieuwe stuur thuis ontvangen, volledig gemonteerd met remhendels, kabels, hoezen en stuurlint, perfect geïnstalleerd door onze deskundige monteurs in de Santafixie-faciliteiten in Barcelona.

In de meer dan 10 jaar ervaring die we bij Santafixie hebben, hebben we duizenden complete sturen voor onze SNTFX-fietsen gemonteerd, en we weten hoe we dat goed moeten doen. Vamos, que somos expertos. Dus nu willen we jou ook passen.

Vergeet de incompatibiliteit tussen de diameter van het stuur en de handvatten of de verschillende soorten remkabelnippels. Olvídate también de encintar el manillar, una de las cosas más delicadas si eres un poco perfeccionista como nosotros.

BEKIJK ALLE COMPLETE SNTFX STUREN

manillares completos sntfx

Bij het tapen van het stuur laten we graag dezelfde ruimte tussen elke draai van de tape, niet te dicht bij elkaar en niet te ver uit elkaar, en dat beide uiteinden perfect zijn uitgelijnd met de lijm en de dop. En onze monteurs zijn daar kunstenaars in.

Dit zijn de complete sturen die wij u ter beschikking stellen: 

Riser stuur met handvaten

manillares completos sntfx

SANTAFIXIE RISER ALUMINUM STUUR 31.8 MM MET HANDVATEN KOPEN

Riser stuur met handvaten en remmen

manillares completos sntfx

SANTAFIXIE RISER ALUMINUM STUUR 31.8 MM MET HANDVATEN EN REMMEN KOPEN

Bullhorn Stuur

manillares completos sntfx

SANTAFIXIE BULLHORN ALUMINUM STUUR 31.8 MM MET STUURLINTEN KOPEN

Bullhorn Stuur en remmen

manillares completos sntfx

SANTAFIXIE BULLHORN ALUMINUM STUUR 31.8 MM MET STUURLINTEN EN REMMEN KOPEN

Drop bar met stuurlinten

manillares completos sntfx

SANTAFIXIE DROP BAR ALUMINUM STUUR 31.8 MM MET STUURLINTEN KOPEN

Drop bar met stuurlinten en remmen

manillares completos sntfx

SANTAFIXIE DROP BARS ALUMINUM STUUR 31.8 MM MET STUURLINTEN EN REMMEN KOPEN

Kies de uwe, wij zorgen ervoor, zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het wegrijden en genieten van uw motor. Geen problemen, geen onverenigbaarheden en geen hoofdpijn.

BEKIJK ALLE COMPLETE SNTFX STUREN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *