Complete SNTFX wielen. Klaar om mee te rijden!

04/07/2022
COMPLETE SNTFX WIELEN
195
Views

Je hebt vast wel eens onderdelen van je fiets willen verbeteren of veranderen, maar je durfde het niet aan omdat je bang was iets te slopen. Wij kennen je struggle! Want er zijn zoveel opties voor trapassen, sturen, hydraulische remsystemen, maar ook wielen.

«Welke naaf past op deze velg?» «Hoeveel spaken heb je nodig voor elk wiel?» «Hoe monteer je je fixiewiel?» «Weet je, laat maar zitten!».

SNTFX WIELEN

Om je te helpen bieden wij bij Santafixie een nieuwe collectie complete SNTFX wielen aan: inclusief naaf, spaken, velg, binnenband, buitenband, velglint, fixie en freewheel. Allemaal 100% gemonteerd. Je hoeft ze na ontvangst alleen nog maar op te pompen, op je fiets te zetten en op je fiets te stappen.

Deze SNTFX aluminium wielen komen in drie soorten afwerkingen; zwart, wit en zilver en twee profielen; 30mm en 60mm, met een flip-flop of terugtrapnaaf; en met urban banden met bruine of zwarte zijwand of de tracklocross optie. Je hebt dus de keuze uit 15 verschillende wielsets.

SNTFX WIELEN

Al onze wielen worden met de hand in elkaar gezet in ons magazijn in Barcelona. Hier krijgen ze alle zorg en aandacht krijgen, alsof elk wiel voor onze eigen fiets bestemd is!

SNTFX WIELEN

BEKIJK ALLE SNTFX WIELEN

SNTFX WIELEN
SNTFX WIELEN

BEKIJK ALLE SNTFX WIELEN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.