Onze 2022 in cijfers

01/26/2023
santafixie 2022
313
Views

2022 was het jaar van de op hol geslagen inflatie, de inval van Rusland in Oekraïne, de post-pandemie en de consolidatie van de fiets in de stad als mainstream vervoermiddel in Europa en de rest van de wereld.

Niemand denkt eraan, of zou eraan moeten denken, om stappen terug te zetten in de pacificatie van onze steden, om ze schoner, duurzamer, mensvriendelijker en restrictiever voor particuliere motorvoertuigen te maken.

Daarom zijn wij bij Santafixie bij het opmaken van de balans van 2022 tevreden over hoe het jaar is verlopen. En zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar, willen wij u enkele gegevens meedelen die u wellicht interessant vindt. Bijvoorbeeld de steden waar we de meeste bestellingen hebben gedaan, het bedrag van de grootste bestelling of het totale aantal verkochte fietsen en de besparing aan CO2-uitstoot die ze bij benadering vertegenwoordigen. We belichten ook een nieuw product, een ander product dat is teruggekeerd dankzij uw aandringen en een zeer moderne en zeer coole samenwerking die we in 2022 hebben uitgevoerd. Hieronder staat de infographic:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *