Spanning tot het uiterste bij de 8e editie van de Rad Race

05/26/2022
radrace
76
Views

Het lijkt nog maar kort geleden dat de eerste Berlijnse Rad Race van start ging … maar we hebben inmiddels al 8 edities achter de rug! De laatste editie vond plaats afgelopen weekend en had uiteraard alles: spanning, spektakel, ongelukken, bier, muziek en een geweldige sfeer.

Bij de mannen was de winnaar Alec Briggs van het Londense Tekkerz-team; hij versloeg Augusto Reati versloeg dankzij een suïcidale manoeuvre, waarbij hij hem op twee bochten van de finish inhaalde door een gat uiteraard alleen gespot door Alec. De Brit Simon Wyllie werd derde en maakte het podium compleet.

De eindstrijd in de dames categorie was niet minder spannend en Salome versloeg Tamika Hingst van het Canyon Rad Pack Team en Lena Vogl.

Wij waren daarbij supertrots op de prestaties van de Favela Frama-renners, een ploeg die wij, in al hun wandaden, sponsoren. Ze reden deze keer op een Santafixie Raval en een Dosnoventa. Victor en Germán haalden de halve finale en legden daarmee de lat hoog voor de volgende edities.

Lise Visser, onze nieuwe ambassadrice uit Nederland, maakte ook haar debuut met haar Santafixie Raval. Ze slaagde erin de finale te halen, maar een doordat haar voorlopers crashten kreeg de geen kans door te fietsen naar het podium. Goed gedaan, Lise!

Hier volgt een reeks foto’s van het evenement, gemaakt door Dennis Ardnt, Bjoern Reschabek, Yunus Hutterer en Arturs Pavlovs.

We tellen de dagen al af tot Rad Race 2023!

¡Nosotros ya estamos contando los días que faltan para la Rad Race 2023!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.