Aanbiedingen

ABUS of Kryptonite: Welk slot moet ik kiezen voor mijn fiets?

08/02/2022
abus of kryptonite
367
Views

¿ABUS of Kryptonite? Op zoek naar een veilig slot voor je fiets en twijfel je tussen deze twee merken? Welk slot voldoet het meest aan jouw behoeften? Welk type slot is het handigst? Deze en vele andere  vragen zullen bij je opkomen en misschien heb je niet genoeg informatie om met een goed antwoord te komen. Maar je hoeft je geen zorgen meer te maken, je bent aan het  juiste adres. Wij, als professionals in deze sector, kunnen je een handje helpen!

Kryptonite Sloten

candados kryptonite

Een slot is een essentieel onderdeel van elke fiets. Veel mensen maken de fout het als een  secundair accessoire te beschouwen, waardoor hun fiets vaak binnen een paar dagen wordt gestolen, vanwege een goedkoop slot. Wil je dit voorkomen? Dan is het belangrijk dat je een goed slot aanschaft. Kryptonite is een van de topfabrikanten in de slotenmarkt. Met meer dan 40 jaar ervaring ontwerpt Kryptonite al haar producten zodat alles, inclusief je fiets, goed beschermd is. Hieronder hebben we de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. 

Voor- en nadelen Kryptonite hangsloten

PROSCONS
Betrouwbaarheid en duurzaamheidWeinig variatie in de catalogus
Uitstekende klantenserviceLichtgewicht
Biedt bescherming tegen diefstal
Concurrerende prijzen

Pros

 • Betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit Amerikaanse merk produceert hangsloten van de  hoogste kwaliteit. Zij zijn volkomen betrouwbaar en hun hardheid en weerstand tegen pogingen  tot diefstal is ongekend. 
 • Uitstekende klantenservice. Als er één ding is waar deze fabrikant in uitblinkt, is het wel de klantenservice. Als je je sleutels verliest, sturen zij u gratis nieuwe sleutels toe en als je sleutel in het slot breekt, sturen zij u een ander slot toe en vergoeden zij de kosten van de  slotenmaker. 
 • Het biedt bescherming tegen diefstal. Voor slechts 30 euro om de 3 jaar, biedt dit merk een anti diefstal service. Dat wil zeggen dat als je fiets wordt gestolen door middel van het openbreken van het slot, dan krijg je de fiets vergoed. Je hoeft hiervoor alleen de aangifte door te sturen.
 • Concurrerende prijs. Kryptonite hangsloten zijn meestal een van de goedkoopste in hun assortiment.

Cons

 • Er is niet veel variatie in de catalogus vergeleken met de concurrentie. Hebben ze precies wat je zoekt? Top! Maar als je op zoek bent naar zeer specifieke kenmerken in termen van grootte en vorm, is dit misschien niet de fabrikant voor jou.
 • Hun hangsloten zijn niet altijd de lichtste die je kunt vinden. Dit is echter een bijwerking van de robuustheid en de veiligheid die het slot je kan bieden.

ZIE ALLE KRYPTONITE SLOTEN

ABUS Sloten

candados abus

Je hebt al gezien dat Kryptonite een een topmerk is, maar het is niet de enige speler op de markt. Daarom vinden wij het belangrijk om aandacht te besteden aan ABUS. Bij ABUS staat kwaliteit centraal in alle designs  en productontwikkelingen

Voor- en nadelen ABUS-hangsloten

PROSCONS
Betrouwbaarheid en duurzaamheidHoeveelheid producten
Verscheidenheid in de catalogusAnti-diefstal hoes
Lichtheid

Pros

 • Betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit is hetzelfde als Kryptonite. In beide gevallen gaat het  om fabrikanten wier veiligheid al jaren wordt bewezen door duizenden tevreden klanten. Je kunt dus met een gerust hart je sloten bij ABUS aanschaffen! 
 • Verscheidenheid in de catalogus. Door jarenlange markt ervaring kon ABUS meer en meer hangsloten produceren. Hierdoor kun je uit een groot aantal vormen en maten kiezen.
 • Lichtgewicht. ABUS heeft veel geld en onderzoekstijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van  hangsloten die lichter kunnen worden zonder aan veiligheid in te boeten.

Cons

 •  De prijs van hun producten. Voor kwaliteit moet betaald worden, dat is logisch. Maar waar je het ook over hebt, er zijn altijd fabrikanten die producten aanbieden tegen een iets lagere prijs  dan anderen.
 • In dit geval hebben de ABUS-producten altijd de neiging het duurst te zijn. Maar, het is een investering in veiligheid. 
 • Anti-diefstal dekking. We hebben al gezien hoe Kryptonite een uitzonderlijke klantenservice en  antidiefstaldekking biedt. Qua anti-diefstal lijkt het merk echter nog wat achter te lopen. Ze bieden hier niet zoveel mogelijkheden.

ZIE ALLE ABUS SLOTEN

ABUS Granit X-Plus vs Kryptonite New York STD

We hebben je, althans tot hiertoe, vooral theoretische aspecten laten  zien. Daarom een paar specifieke voorbeelden. Wij hebben speciaal voor jou de  volgende producten gekozen

Kryptonite New York Standard

Candado en U Kryptonite New York Standard

KOOP SLOT KRYPTONITE NEW YORK STANDAARD

Kenmerken

 • De boog van gehard staal met een dikte van 18 millimeter is bestand tegen inbraakpogingen met koevoeten en kniptangen. 
 • Aan de slotzijde heeft het slot een extra stalen afdekking om extra veiligheid te kunnen bieden. Het slot is gecentreerd zodat diefstaltechnieken met hefboombewegingen niet mogelijk zijn.
 • Het slot heeft een dubbel sluitmechanisme en een maximaal beveiligde cilinder. 
 • Om beschadiging van de lak van je fiets te voorkomen, is het slot voorzien van een  beschermende vinyl hoes. 
 • Dit slot heeft 3 sleutels, één met LED licht. 
 • Het meet 8,3 x 15,3 centimeter en weegt 2,1 kilogram.
 • Beveiligd d.m.v. Key Safe Programma.

ZIE ALLE KRYPTONITE SLOTEN

ABUS Granit X-Plus

Candado Abus Granit X Plus 540/160HB230

KOOP SLOT ABUS GRANIT X PLUS 540/160HB230

Kenmerken

 • Dit slot heeft een vierkante doorsnede en een 13 millimeter dik staal dat het onmogelijk maakt het slot open te snijden.
 • Hij meet 30 x 11 centimeter en weegt 1,8 kilo. 
 • Het slot is vervaardigd met de X Plus-cilinder, die speciaal is ontworpen om bestand te zijn  tegen sabotage en slot picking. 
 • Inclusief twee sleutels, één met LED-lampje. 
 • Het gebruikte staal is gehard en van hoge kwaliteit. 
 • Een extra of vervangende sleutel kan worden besteld met de Abus Code kaart.
 • Het slot bevat een KlickFix-systeem om het slot aan de fiets te bevestigen (mits deze een frame  tussen 28 en 36 millimeter heeft)

Tot slot, je beschikt nu over objectieve en onbevooroordeelde informatie over welk merk beter  is, ABUS of Kryptonite. Zoals je hebt gezien, hebben beide fabrikanten voor- en nadelen, en het  is aan jou om te kiezen. Als je vragen hebt, helpen wij je graag verder. Lang leve de fiets!

ZIE ALLE ABUS SLOTEN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *