2021: een jaar van standvastigheid bij Santafixie

03/10/2022
368
Views

Zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar, delen we bij Santafixie graag wat feiten en cijfers van het jaar dat net ten einde is. Na 2020 is ook 2021 geen normaal jaar geweest. Het is het jaar na het jaar dat we nooit zullen vergeten, maar het is ook het jaar van onze tiende verjaardag en het jaar waarin urban cycling zich nog sneller verspreidde.

Tijdens dit jaar lanceerden we een limited collection van 4 jubileumproducten ter ere van onze eerste 10 jaar geschiedenis. We brachten onder andere een speciale Santafixie Raval met spiegel-effect op de markt, ter ere van het aluminium huwelijksjubileum van 10 jaar huwelijk. We lanceerden ook nieuwe kleuren voor de Santafixie Raval en de Born, waaronder ook een nieuwe «tracklocross»-versie. Die laatste was een echte hit!

Weet je nog hoeveel fietsen we in 2020 hebben verkocht? We helpen je even, dit waren er 2.650. En hoeveel denk je dat dat er dit jaar waren? SPOILER: Ja, we hebben het overtroffen! Enig idee naar welke nieuwe landen we onze producten hebben verzonden? Welke is het best verkochte product? Hoeveel wielen hebben we in elkaar gezet? Of hoeveel verkooppunten bestaan er inmiddels voor onze producten? Hoeveel bomen hebben we geplant dankzij Weforest? Check de antwoorden op al deze vragen vinden door naar beneden te scrollen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *