17 dingen die je alleen begrijpt als je op een fixie rijdt

01/20/2023
90
Views

Is het je ooit opgevallen dat niemand begrijpt waarom je op een fixie rijdt? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Wij vaste versnelling fietsers begrijpen dat allemaal. Als je erover nadenkt, is er iets totaal unieks aan onze passie voor dit soort fietsen dat niet normaal lijkt voor andere fietsers. Van de David vs. Goliath-achtige strijd tegen steile wegen en het slingeren door het verkeer tot de zelfredzaamheid van het zelf repareren van mechanische problemen: fixed gear is uniek, en het heeft zijn eigen ding.

17 in het bijzonder, volgens Zach Gallardo, de beroemde Amerikaanse fixed gear youtuber. Zach is ook een ervaren fixed gear fietser, hij weet waar hij het over heeft, en hij heeft een video gemaakt over die bijzonderheden die ons anders maken. Hieronder kun je de ultieme videogids bekijken om 17 dingen te begrijpen die alleen fietsers met een vaste versnelling begrijpen. Gebruikte onderdelen, de absolute veronachtzaming van het gewicht van de onderdelen, het gebruik van riemen … Sorry, geen spoilers meer. Hoeveel van deze 17 dingen doe jij? De video is in het Engels, maar u kunt ondertitels toevoegen.

Als je de video leuk vond, kijk dan ook eens naar het Youtube kanaal van Zach Gallardo, en in het bijzonder naar deze twee video’s van een diepgaande review van de Santafixie Raval. We denken dat hij behoorlijk onder de indruk was. ūüėČ

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *