Nieuwe hoogwaardige stuurlinten Santafixie SPECIAL

10/23/2023
214
Views

We geven vaak veel geld uit aan onderdelen voor onze fiets om hem lichter en sneller te maken en tegelijkertijd missen we het enige punt waar we de fiets aanraken met de huid van onze handen. Dat is het stuurlint. Dit is een van de belangrijkste punten van de fiets als het gaat om comfort en veiligheid. En daarom mag het niet zo gemakkelijk over het hoofd worden gezien.

sfx special

Het verschil tussen een goed stuurlint en een slecht stuurlint is dat je met een goed stuurlint meer en beter van je fiets zult genieten. Je zit comfortabeler, je wordt minder moe, je komt gelukkiger aan op je bestemming en je fiets ziet er veel beter uit. Met alle uren die we doorbrengen van huis naar de Santafixie-faciliteit, dan naar huis of waar dan ook, hebben we stuurlinten ontworpen die we op onze eigen fietsen zouden monteren. De SNTFX SPECIAL banden van topkwaliteit.

snfx special

BEKIJK ALLE SPECIALE SNTFX STUURLINTEN

 

Ze zijn speciaal en dik. Precies 3 mm. Genoeg om de plekken te bereiken met gevoel in de handen, ongeacht de kwaliteit van het asfalt waarop we ons begeven. Ze zijn gemaakt van EVA-rubber met een hoge dichtheid en hebben een afwerking van carbon, kurk, stof of kunststof, wat je maar wilt. Naast extreem comfort hebben we 10 verschillende designs toegevoegd, zodat de SNTFX SPECIAL tapes ook cool zijn. Sommige hebben reflecterende elementen die extra veiligheid bieden als je in situaties met weinig licht rijdt, of ‘s nachts, kom maar op. Je vindt de SNTFX SPECIAL stuurlinten nu exclusief in onze shop.

BEKIJK ALLE SPECIALE SNTFX STUURLINTEN

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *