Fietsbrillen

16.000 kms op een fixie rond Australië

05/26/2022
Joseph Kendrick
316
Views

Drie jaar voor de wereldwijde COVID-19 pandemie, deden mensen al onvoorstelbare dingen. Bijvoorbeeld een rondreis door Australië op een fiets met vaste versnellingen, waarbij meer dan 16.000 kilometer werd afgelegd.

Dit is een van de ideeën van de Briste Joseph Kendrik; veganist, ultra-fietser en de protagonist van andere avonturen en uitdagingen zoals «24 uur achter elkaar eten bezorgen in Uber Eats«, «Van Londen naar Parijs in één dag» of de hele westkust van de VS van Canada naar Mexico afleggen op 1 versnelling. Zelfs het doen van de eerste Everesting op fixed gear lijkt een kleine mijlpaal in vergelijking met deze prestaties, maar ook dat heeft hij bereikt.

Als je je afvraagt welke uitrusting Kendrick op zijn fiets had, of voor het geval je er ooit aan gedacht hebt een soortgelijk avontuur te plannen, hier is een video waarin te zien is hoeveel tassen hij bij zich had, hoe hij zijn uitrusting organiseerde om het gewicht te verdelen en hoe de fiets eruit ziet waarmee hij deze prestatie leverde.

Je kunt de avonturen van Kendrick volgen op zijn Youtube-kanaal en Instagram of gewoon zijn Strava-ritten bekijken.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *