Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zwart

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zwart

  • Materiaal: Aluminium 6061 T & alloy.
  • Stuurklem 25.4mm.
  • Breedte: 380mm.
  • Gewicht: 235gr.

Omschrijving

De Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm Zwart is een stuur van hoge kwaliteit voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame optie. Het stuur is gemaakt van aluminium 6061 T & alloy, wat zorgt voor een lichtgewicht en stevige constructie. Dit materiaal is ook bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het stuur lang meegaat.

De stuurklem van 25.4mm zorgt ervoor dat het stuur stevig op zijn plaats blijft zitten tijdens het fietsen. De breedte van 380mm biedt voldoende ruimte voor de handen en zorgt voor een comfortabele grip. Het gewicht van 235gr is licht genoeg om het stuur gemakkelijk te hanteren, maar toch stevig genoeg om de nodige stabiliteit te bieden.

De Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuur dat lang meegaat en comfortabel is om te gebruiken. Met zijn lichtgewicht constructie en stevige ontwerp is dit stuur perfect voor zowel recreatieve als professionele fietsers.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten