Satori Aero Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

48-72hrs

Specificaties Satori Aero Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

  • Materiaal: ultralichte triple butted 6061 legering.
  • Aero-vleugelvorm in vloeiende overgang naar middengedeelte.
  • Stuurklem 31,8 mm.
  • HP Zwart geanodiseerd met laseretsen.
  • Breedte: 415 mm.
  • Gewicht: 220gr.

Omschrijving

De Satori Aero Bullhorn Stuur 31.8 mm Zwart is een ultralichte en duurzame stuur voor fietsers die op zoek zijn naar een aerodynamische en comfortabele rijervaring. Het stuur is gemaakt van triple butted 6061 aluminiumlegering, wat zorgt voor een optimale balans tussen sterkte en gewicht.

De Aero wings shape van het stuur zorgt voor een soepele overgang naar het midden van het stuur, waardoor je handen comfortabel kunnen rusten tijdens lange ritten. De stuurklem heeft een diameter van 31,8 mm en is geschikt voor de meeste fietsen.

Het stuur is afgewerkt met een HP Zwart anodized coating en lasergravure, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Met een breedte van 415 mm en een gewicht van slechts 220 gram is dit stuur een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en betrouwbaar stuur voor hun fiets.

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Aero Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Satori Aero Bullhorn Stuur 31.8 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten