FK 27.2mm Zadelpen - Zwart

€ 13,60 € 10,99

Bespaar 19% (-€ 2,61)

48-72hrs

Specificaties FK 27.2mm Zadelpen - Zwart

  • Gesmede lichtmetalen constructie.
  • Diameter: 27.2mm.
  • Geintregeerde zadelpenklem. Micro verstelbare zadelpen.
  • Powder coated finish.
  • Lengte: 400mm.

Omschrijving

De FK 27.2mm Zadelpen Zwart is een hoogwaardige zadelpen die speciaal is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze zadelpen is gemaakt van gesmeed lichtmetaal, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

De diameter van de zadelpen is 27.2mm, wat betekent dat deze geschikt is voor de meeste fietsen. De geïntegreerde zadelpenklem zorgt voor een veilige en stevige bevestiging van het zadel, terwijl de micro verstelbare zadelpen zorgt voor een nauwkeurige afstelling van de hoogte van het zadel.

De FK 27.2mm Zadelpen Zwart heeft een poedercoating afwerking, wat niet alleen zorgt voor een mooie uitstraling, maar ook beschermt tegen corrosie en slijtage. De lengte van de zadelpen is 400mm, wat voldoende is voor de meeste fietsers.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare zadelpen voor je fiets, dan is de FK 27.2mm Zadelpen Zwart een uitstekende keuze. Met zijn stevige constructie, nauwkeurige afstelling en duurzame afwerking, zal deze zadelpen je jarenlang van dienst zijn.

Reviews FK 27.2mm Zadelpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die FK 27.2mm Zadelpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten