Zoom Ahead Stuurpen 25.4mm 120mm - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Zoom Ahead Stuurpen 25.4mm 120mm - Zwart

  • 11/8" 28,6 mm stuurbuis.
  • Ext. 120mm / 25,4.
  • Stijg -25º.
  • 3D-constructie van gesmede legering.
  • Gezandstraalde geodiseerde afwerking.
  • 2 keer

Omschrijving

De Zoom Ahead Stuurpen 25.4mm 120mm Zwart is een hoogwaardige stuurpen die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze stuurpen heeft een 11/8" 28.6mm stuurbuis en een extensie van 120mm / 25,4, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan fietsen.

De stuurpen heeft een Rise van -25º, wat betekent dat hij een lichte hoek naar beneden heeft. Dit zorgt voor een comfortabele en natuurlijke houding tijdens het fietsen, waardoor vermoeidheid en pijn in de nek en schouders worden verminderd. De 3D forged alloy constructie zorgt voor een stevige en duurzame stuurpen die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

De Zoom Ahead Stuurpen 25.4mm 120mm Zwart heeft een sand blasted anodized afwerking die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook zorgt voor extra bescherming tegen slijtage en corrosie. De stuurpen wordt geleverd met 2 bouten voor een veilige en stevige bevestiging aan de fiets. Kortom, deze stuurpen is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews Zoom Ahead Stuurpen 25.4mm 120mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurpennen

Klanten die Zoom Ahead Stuurpen 25.4mm 120mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten