Zoom Flat Stuur 25.4 mm - High Polish

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Zoom Flat Stuur 25.4 mm - High Polish

  • Materiaal: Aluminium
  • Boor: 22.2mm.
  • Breedte: 62cm.
  • 25,4 mm klem
  • 0 mm stijging
  • 6º backsweep
  • Gepolijst zilver

Omschrijving

De Zoom Flat Stuur 25.4 mm High Polish is een stuur dat gemaakt is van aluminium. Het stuur heeft een boor van 22.2mm en een breedte van 62cm. Het stuur heeft een klem van 25,4 mm en heeft een stijging van 0 mm. Het stuur heeft een backsweep van 6º en is gepolijst zilver van kleur.

Dit stuur is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een stuur dat licht van gewicht is en toch sterk genoeg om de zwaarste ritten aan te kunnen. Het stuur is ontworpen om comfortabel te zijn en biedt een uitstekende grip, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Met de Zoom Flat Stuur 25.4 mm High Polish krijg je een stuur dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens goed uitziet. Het gepolijste zilveren ontwerp geeft je fiets een stijlvolle uitstraling en maakt het stuur een geweldige aanvulling op elke fiets. Als je op zoek bent naar een stuur dat zowel prestaties als stijl biedt, dan is de Zoom Flat Stuur 25.4 mm High Polish de perfecte keuze.

Over Zoom

Zoom is een van de belangrijkste merken van de Aziatische groep HL Corp. Deze geweldige fabrikant werd geboren in 1991, heeft geleidelijk aan merken en componenten voor fietsen ontwikkeld en zodoende een zeer goede reputatie in de markt opgebouwd. Het merk Zoom ontwikkelt voornamelijk stuur, zadelpennen en stuurpennen van goede kwaliteit en de prijs is meer dan redelijk.

Reviews Zoom Flat Stuur 25.4 mm - High Polish

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Zoom Flat Stuur 25.4 mm - High Polish kochten, kochten ook

Recent bekeken producten