Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zilver

 • Materiaal: lichtgewicht aluminium.
 • Sealed wielnaaf.
 • As afmetingen: 100mm / 120mm.
 • Voorwielnaaf: 9/1 schroefdraadas.
 • Achternaaf: 10/1 schroefdraadas met chromen schroeven.
 • De twee zijden van de achternaaf zijn geschroefd en geschikt voor een fixed tandwiel, al kun je ook een freewheel tandwiel aan elk van de twee kanten plaatsen.
 • Afgedichte lagers aan beide naven.
 • Draad tandwiel: 35/24F.
 • Gewicht: 520 gr.
 • Lockring inclusief.
 • Aantal gaten: 32.

Omschrijving

De Miche Navenset 32 Gaats + Lockring Zilver is een hoogwaardig product voor fietsliefhebbers. Het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk te hanteren. De sealed wielnaaf zorgt voor een soepele en efficiënte werking, terwijl de afgedichte lagers aan beide naven de levensduur van het product verlengen.

Deze navenset is geschikt voor zowel voor- als achterwielen, met as afmetingen van 100mm / 120mm. De voorwielnaaf heeft 9/1 schroefdraadas, terwijl de achternaaf 10/1 schroefdraadas heeft met chromen schroeven. De twee zijden van de achternaaf zijn geschroefd en geschikt voor een fixed tandwiel, al kun je ook een freewheel tandwiel aan elk van de twee kanten plaatsen. Dit maakt het product veelzijdig en geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Met een draad tandwiel van 35/24F en een gewicht van slechts 520 gr, is de Miche Navenset 32 Gaats + Lockring Zilver een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en efficiënt product. De lockring is inbegrepen, waardoor het product direct klaar is voor gebruik. Met 32 gaten is deze navenset geschikt voor verschillende soorten fietswielen.

Over Miche

Miche is opgericht in 1919. 90 jaar ervaring en een schat aan kennis en ervaring, maakt Miche één van de toonaangevende wereldwijde leveranciers vann speciale onderdelen voor fietsen. De speciale onderdelen voor bikes (weg, track en bergen) worden volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

Om zijn producten te bouwen, maakt Miche gebruik van de meest innovatieve technologieën, productieprocessen en de beste materialen: carbon, lichte legeringen en composietmaterialen. Om de functionaliteit te valideren, worderen er constant keuringen uitgevoerd binnen het bedrijf en direct op de weg.

De passie voor fietsen is van generatie op generatie doorgegeven en is te zien in alle stappen. De technici werken met veel professionaliteit en geven elk deel van het proces de liefde en zorg die het verdient. Om de prestaties en de sterkte van de componenten te controleren, worden tests uitgevoerd in het bedrijf, laboratoriumanalyses en worden de onderdelen voortdurend getest, zowel in de fabriek als op de weg.

Reviews Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Naafsets

Klanten die Miche Navenset 32 Gaats + Lockring - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten