Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver

48-72hrs

Specificaties Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver

  • Materiaal: Aluminium 6061 T & alloy.
  • Stuurklem: 25.4mm.
  • Breedte: 380mm.
  • Gewicht: 235gr.

Omschrijving

De Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een stuur van hoge kwaliteit. Het stuur is gemaakt van duurzaam aluminium 6061 T & alloy, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie. Het zilveren ontwerp geeft het stuur een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke fiets.

Met een stuurklem van 25.4mm past dit stuur op de meeste fietsen en is het gemakkelijk te installeren. De breedte van 380mm biedt voldoende ruimte om comfortabel te fietsen en de 235gr gewicht maakt het stuur licht en gemakkelijk te hanteren.

Of je nu een ervaren fietser bent of net begint met fietsen, de Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm Zilver is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig stuur dat comfortabel en betrouwbaar is. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat dit stuur kan maken voor jouw fietservaring!

Over Satori

SATORI is een toonaangevende leverancier binnen de fietsindustrie voor bijna 40 jaar nu die focust op het leveren van innovatieve sturen, stuur- en zadelpennen aan monteurs en consumenten wereldwijd. Zoals kan worden verwacht van een van de grootste componentenfabrikanten ter wereld, zijn we uitgerust met onderzoekers van wereldklasse, alle nodige ontwerp-en productiefaciliteiten, alsook de ervaring om dit allemaal te ondersteunen. Maar bovenal is het de passie voor het rijden dat de drijvende kracht is achter ons bedrijfsmanagement en het is deze diepgewortelde 'fiets-minded' filosofie die de brandstofis voor de ontwikkeling van spannende nieuwe ideeën bij SATORI Taiwan.

Reviews Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Satori Bullhorn Stuur 25.4 mm - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten