Zéfal Premier 60 Fiets Bidon - Doorzichtig

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Zéfal Premier 60 Fiets Bidon - Doorzichtig

  • Materiaal: Polyethyleen.
  • Lengte: 199mm.
  • Inhoud: 20 oz (600ml).
  • Gewicht: 70 gram.
  • Clip-cap.
  • Geschikt voor de vaatwasser.

Omschrijving

De Zéfal Premier 60 Fiets Bidon is een doorzichtige bidon die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame drinkfles. Gemaakt van polyethyleen, is deze bidon lichtgewicht en gemakkelijk te dragen tijdens het fietsen. Met een lengte van 199mm en een inhoud van 20 oz (600ml), biedt deze bidon voldoende ruimte voor hydratatie tijdens lange ritten.

De clip-cap van de Zéfal Premier 60 Fiets Bidon zorgt ervoor dat de bidon goed afgesloten blijft en voorkomt lekkages. Bovendien is deze bidon geschikt voor de vaatwasser, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, deze bidon is een must-have accessoire voor elke fietstocht.

Met een gewicht van slechts 70 gram is de Zéfal Premier 60 Fiets Bidon een van de lichtste bidons op de markt. Dit maakt het gemakkelijk om de bidon mee te nemen tijdens het fietsen, zonder dat het extra gewicht toevoegt aan je fiets. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame drinkfles voor tijdens het fietsen, dan is de Zéfal Premier 60 Fiets Bidon de perfecte keuze.

Reviews Zéfal Premier 60 Fiets Bidon - Doorzichtig

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Bidons

Klanten die Zéfal Premier 60 Fiets Bidon - Doorzichtig kochten, kochten ook

Recent bekeken producten